Barion Pixel

Irány a munkahely: csinos, elegáns divattippek

Nekünk, nőknek elengedhetetlen az igényes, önazonos és csinos megjelenés a munkahelyi tartózkodás idejére is. Dolgozz akár boltban, akár irodában, iskolában vagy hotelben: szeretnénk, hogy ragyogó magabiztossággal tudj helyt állni a munka világában és karriered építése közben is divatosan, csinosan vedd az akadályokat. Hoztunk néhány egyszerű tippet az igazán vonzó, komoly és elegáns megjelenésért.

Viselj ízléses inget, vagy kötött anyagú felsőket!

A munkahelyi megjelenés elsőszámú és legfontosabb hozzávalója az ingekben rejlik: szerezz be néhány könnyen kombinálható, kellemes, lágy színű inget, amivel a komolyság és megbízhatóság benyomását is könnyen kialakíthatod. Egy vonzó inghez kis mellények, kardigánok, és blézerek is tökéletesen passzolnak majd.

A téli időszak hasonlóan ütős választásai a kötött anyagú felsők, melyek egyszerű színben, kedves téli kötött mintázattal elegánsak, mégis kényelmes és meleg ruhadarabok. Fontos, hogy választásukkor figyelj arra, hogy előnyös legyen szabásuk alakodra és testfelépítésedre.

Ceruzaszoknyák, rakott szoknyák

Ha azt hiszed, csak szövetnadrág illik egy fontos munkahelyi naphoz, van egy jó hírünk a számodra: egy térdig, vagy térd fölé érő rakott, loknis vagy ceruza szoknya az egyik legjobb választás lehet! Kombináld inggel, blúzzal, vagy elegáns hosszú ujjú bodyval: garantált a számtalan dícséret ezért a bomba szett kombinációért. Választáskor érdemes a minták okos és ügyes választására odafigyelned: a felső és alsó rész harmóniáján múlik a szett sikere!

Szövetkabát, blézer

Ha hűvösebb időre virradnál, ne felejtsd otthon a női eleganciát sugárzó szövetkabátot és a kedves színű blézert sem! Stílusos és igényes kisugárzást fogsz árasztani, hiszen a szövetkabát még maga a Walesi hercegné gardróbjának is fontos kelléke! A blézer minden fontos üzleti megbeszélés, meeting és esemény megmentője. Nem lőhetsz mellé vele!

Selyemsál és csábító elegancia

Végül, de nem utolsó sorban következzék az outfit dísze: a munkahelyi kiegészítők! A hangsúly a visszafogottságon és a lágy csillogáson van:

  • lábbelinek javasoljuk a hosszú szárú csízma, bokacsízma, visszafogott nude sportcipő, vagy egy loafer beszerzését.
  • Nyakék gyanánt egysoros, letisztult, ízléses arany és ezüst láncok, egymedálos, köves ékszerek és selyemsál viseletét tanácsoljuk. Utóbbi rendszerint az igazán érett és stílusos hölgyek választása.
  • A táska kardinális kérdés a munka világában: elég tágasnak kell lennie a mindennapos lótás-futás pillanataihoz, ám nem szabad ormótlan benyomást tennie. Javasoljuk egy közepes, lakkozott, vagy bőrtáska vásárlását, mellyel éppoly jól tudod magad érezni a kormányablakban és sarki abc-ben, mint irodai íróasztalodnál.

Egy szó, mint száz: oldalunkon az összes felsorolt kategóriában számtalan méretben és színben várjuk érdeklődésed. Reméljük tudtunk segíteni a divatos és csillogó mindennapok megteremtésében és gargdróbod megújuló kombinációkkal fog szolgálni a dolgos, munkahelyi pilanatokban is!

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

    Kérdésed van?

    Elérhetőségeink

    Személyesen az alábbi címen vagyunk megtalálhatóak:
    2310 Szigetszentmiklós, Ifjúság útja 16. Miklós Pláza 1. emelet

    Telefonszám (10:00-16:30-ig):
    (24) 402 402

    E-mail cím:
    trendidivatluxury@gmail.com

    Nyitvatartás:
    Hétköznap: 10:00 – 18:00
    Szombat: 10:00 – 13:00
    Vasárnap: ZÁRVA