Barion Pixel

Kötelező alapdarabok a tavaszi szezonra

Beköszöntött a tavasz, egyre tovább van világos és egyre melegebben süt a nap is. Végre száműzhetjük téli ruháinkat a szekrényünk legmélyére, vastag téli kabátunk helyett előkaphatjuk lenge tavaszi kabátunkat és a csizmákat leválthatjuk a cipőkre. Minden tavaszi szezonban más és más divat trendek uralkodnak, azonban vannak olyan alapdarabok, amelyeknek trendektől függetlenül bérelt helyre van szüksége a szekrényedben tavasszal. Ebben a Trendi Divat cikkben ezekről az örök érvényű ruhadarabokról, illetve kiegészítőkről lesz most szó, így hát olvasásra fel!

Bőrdzseki / farmer kabát

Ha tavasz, akkor lenge kabátok és dzsekik! Egy egyszerűbb ballon- vagy átmeneti kabát mellé szinte már elengedhetetlen egy vagány bőrdzseki vagy farmerdzseki, ugyanis egész más külsőt kölcsönözhetnek neked. Ugyanúgy hordhatók pulóverrel alattuk is, ha kedveled a sportosabb, lezserebb outfiteket. Ajánljuk figyelmedbe a Trendi Divat dzseki és kabát kategóriákat, ahol rengeteg egyedi darabot találhatsz.

Blézer

Az előbb a lazább tavaszi dzsekikről volt szó, most pedig vegyük fel kicsit az elegánsabb fonalat. Trendektől függetlenül egy sima vagy egy oversized blézerrel nem fogsz tudni mellélőni, a tavaszi időjáráshoz ráadásul tökéletesen illik is. Az alapszínű blézerek, mint a barna, a kék vagy a fekete mellett kísérletezz nyugodtan az élénkebb színekkel is.

Sportcipő

Ugyan a téli bakancsok és csizmák szezonja elmúlt, nem kell elbúcsúznod a csinos lábbeliktől tavasszal sem, hiszen nincs praktikusabb egy kényelmes sportcipőnél, ami ezzel egyidőben letisztult és elegáns is. Válassz olyan dizájn elemekkel díszített darabokat, mint például egyszerű, vonalas minta, fényes anyag, csillogó díszek, csillámok, és így tovább.

Ha szereted ötvözni a kényelmet az eleganciával, nézz körül a Trendi Divat cipő kínálatában és találd meg új kedvenc sportcipődet!

Vászon nadrág

Egy vászon nadrág szinte bármivel kombinálható és egyszerűen fel tudod dobni vele outfitjeidet. A hétköznapokra, valamint elegánsabb eseményekre is egyaránt tudod viselni, így attól biztosan nem kell tartanod, hogy kihasználatlanul a szekrényedben csücsülne a nadrág.

Kiegészítők

És végül, de nem utolsó sorban, mik a tavaszi szezon elengedhetetlen kiegészítői?

  • Vékony sál: ugyan már van ereje a napnak és hideg sincsen annyira, a reggeli és esti hűvös időhöz egy trendi, vékonyabb anyagú sál tökéletesen passzol.
  • Napszemüveg: azon túl, hogy a vakító napsugarak ellen nyújt védelmet, outfitjeidnél is fel tudja rakni a pontot az i-re egy csinos napszemüveg.

Azért is hasznos, ha a fent említett alapdarabok megtalálhatók a szekrényben, mert ötlet híján sem tudsz mellélőni ruha kombinációiddal. Ráadásul nem csak egy szezonban fognak téged szolgálni ezek a Trendi darabok. Ha inspiráció vagy új ruhák után kutatnál, nézz körül bátran weboldalunkon!

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

    Kérdésed van?

    Elérhetőségeink

    Személyesen az alábbi címen vagyunk megtalálhatóak:
    2310 Szigetszentmiklós, Ifjúság útja 16. Miklós Pláza 1. emelet

    Telefonszám (10:00-16:30-ig):
    (24) 402 402

    E-mail cím:
    trendidivatluxury@gmail.com

    Nyitvatartás:
    Hétköznap: 10:00 – 18:00
    Szombat: 10:00 – 13:00
    Vasárnap: ZÁRVA