Barion Pixel

Tavaszi divattrendek – 2024

Összegyűjtöttük számodra 2024 tavaszi divattrendjeit, hogy felkészülten és stílusosan élhesd át az új évszak kalandjait! Tavasszal változékony, csalóka az időjárás, így folytonosan megújuló, sokszínű szettek várnak a Trendi webshop kínálatában is. Reméljük, cikkünk inspirál a tavaszi újjászületésre: a színek, minták, szabás mellett szett összeállításokkal is készültünk számodra!

A tavasz színei és mintái

Az aktuális divat a kellemes, könnyed árnyalatokat ajánlja, mint a pasztell lila, pisztácia, kék és barack színei. Az év kiemelt árnyalata a már jól ismert Peach Fuzz, a visszafogott, lágy elegancia színe. Az arany és ezüst színek is hódítanak idén: tündökölj bátran a metálos fények vagány életérzésében!

Extra meglepetés az áttetsző, szinte átlátszó halvány fehéres-bézs árnyalatok megjelenése, ami különösen a szoknyák kategóriájában lesz látványos. Az áttetsző rétegek titokzatosságot és eleganciát is kölcsönöznek az outfiteknek.

A mintákat tekintve a divattervezők újra hódolnak a virágok, különösen a rózsa iránti szenvedélyüknek. A szirom alakú sziluettek és virágos díszítések óriási népszerűségnek örvendenek, ahogyan a rózsákat idéző tüll megoldások és halvány rózsaszín, vöröses színek is.

Mini ruhák a 60-as évekből

Idén tavasszal vissza repülhetsz a 60-as évek divat világába, hiszen az ikonikus trapéz miniruháknak egy tervező sem tudott ellenállni. A kevesebb néha több: egyszerű, kényelmes fazonú ruhákról van szó, csípőnél és combnál enyhén kiugró vonalakkal.

Ez a ruha bátran kombinálható szandállal, balerina cipővel, tűsarkú cipővel, falatnyi kis retiküllel, és láncos kistáskával is. Többsoros nyaklánc, vagy egy bátrabb fülbevaló is csodákra képes az outfit összeállításánál.

Flitteres álmok, rojtos vagányság

A flitteres felsők és szoknyák továbbra is dübörögnek: szerezz be bátran csillogó-villogó ruhadarabokat arany, sárga, fekete és megannyi más árnyalatban. Ezzel különleges és egyedi megjelenést kapsz majd a mindennapokban. A flitteres ruhák kombinálásánál figyelni kell arra, hogy más hangsúlyos minta ne kerüljön a szett elemei közé.

A western hangulatra és 20’as évek party korszakára egyaránt emlékeztető, bohókás rojtok idén megérkeztek! Ha vagány, különleges stílusra pályázol, akkor a rojtok és a bőr kombinálása különösen jó választás egy mutatós dzseki, táska, vagy csizma személyében. Ellenben ha a sikkes, nőiesebb, finomabb utat pályázod meg, akkor a rojtos, karcsúsított ruha számodra a legjobb megoldás.

Neked melyik a kedvenc tavaszi divattrended? Válogass oldalunkról a friss, aktuális, Trendi ruhák kínálatában és találd meg a számodra tökéletes darabokat! Ha pedig elegáns, divatos munkahelyi szettekre lenne szükséged, különösen ajánljuk ebben a témában íródott cikkünket is.

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

    Kérdésed van?

    Elérhetőségeink

    Személyesen az alábbi címen vagyunk megtalálhatóak:
    2310 Szigetszentmiklós, Ifjúság útja 16. Miklós Pláza 1. emelet

    Telefonszám (10:00-16:30-ig):
    (24) 402 402

    E-mail cím:
    trendidivatluxury@gmail.com

    Nyitvatartás:
    Hétköznap: 10:00 – 18:00
    Szombat: 10:00 – 13:00
    Vasárnap: ZÁRVA